Učlanjenje formular

SPK Durango gore navedene osobne podatke prikuplja i obrađuje u svrhu ispunjavanja obveza sukladno Zakonu o udrugama, Statutu HPS-a i Statutu SPK Durango, te sukladno propisima Komisije za Sportsko penjanje HPS-a. Podaci o e-mail adresi i broju telefona koriste se isključivo u svrhu informiranja člana o djelatnostima koje organizira SPK Durango sukladno Statutu (Članak 8.Statuta kluba).

 

Ovime izričito izjavljujemo da nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke, da su isti zaštićeni od zloupotrebe trećih te da osobne podatke nećemo otkriti trećim osobama osim kada je to Zakonom uređeno. Iznimku čini Komisija za sportsko penjanje (evidencija osoba sa stručnim nazivom u Sportskom penjanju) odnosno Hrvatski planinarski savez (evidencija osoba kojima su izdane diplome za stručni naziv u Sportskom penjanju).

 

Niže navedenu privolu možete povući u bilo kojem trenutku dopisom upućenim na durangospk@gmail.com. Na isti način možete zatražiti pravo na zaborav svih podataka za koje nije Zakonom određena obaveza čuvanja. 

 

Odlukom Skupštine od 12. prosinca 2017. godine natjecatelji koji treniraju u SPK Durango imaju pravo na sufinanciranu članarinu, te za njih ista iznosi 70 kn.

Podaci za plaćanje:

 

SPK Durango

Ul. Grada Chicaga 31, 10000 Zagreb

OIB: 32257332437

IBAN: HR0523600001102340581

Poziv na broj: ostaviti prazno

Opis plaćanja: Učlanjenje u SPK Durango – Ime i prezime

Čim Vaša članska iskaznica bude gotova, primit ćete informaciju elektronskom poštom ili SMS-om. Iskaznicu možete podići u dvorani Fothia Velesajam, Zagrebački velesajam, Paviljon 25.