3. kolo BLOK lige

markoPrenosimo vijest s portala PK Vertikal:

Iza nas je 3. kolo BLOK lige. Tekma se 25.1. održala na friško proširenoj stijeni u Bregani, gdje su Saša & Nejc našraufali čak 28 izvrsnih problema…

U hobby kategoriji dobili smo uvjerljive pobjednike: Jani Zoraj i Matija Britvec pobjedili su s nekoliko topova prednosti. Drugo mjesto osvojili su domaća Ines Kovačić i naš Marjan Lonjak! Treće mjesto kod žena pripalo je Ivani Baranović, a kod muških hobby Višeslavu Klariću.

Kod muške pro kategorije,  neizvjesnost je trajala do zadnje runde. Borna Čujić zadržao je tešku dinamiku i pobjedio sa jednim topom prednosti ispred splitske ‘kuće putujuće’ Nikole Kramarića. Treće mjesto podjelili su Luka Trumbić i Durangov Krešimir Morić (na slici lijevo; preuzeto s FB BLOK-a), koji je vodeći u ukupnom poretku. Ukupne rezultate nakon tri natjecanja možete pogledati ovdje. Da podsjetimo, jedan najslabiji rezultat se na kraju ne broji. Galeriju slika možete pogledati ovdje. I na kraju, ekipa iz Breganje, veliko hvala na gostoprimstvu,  super smo se proveli i jedva čekamo sljedeću godinu!